Dnešok bol pre popradského primátora Antona Danka svadobným dňom

07.02.2007 Poprad

Vysoké Tatry 7. februára (TASR) - Pre popradského primátora a prezidenta tamojšieho hokejového klubu Antona Danka bol dnešok svadobným dňom. V rímskokatolíck...
Vysoké Tatry 7. februára (TASR) - Pre popradského primátora a prezidenta tamojšieho hokejového klubu Antona Danka bol dnešok svadobným dňom. V rímskokatolíckom kostole sv. Petra a Pavla v Novom Smokovci si dnes podvečer povedali áno so študentkou ekonómie Jaroslavou Šifrovou.

Svadobný obrad uprostred pracovného týždňa si dvojica vybrala vzhľadom na dnešný dátum plný šťastných čísel (07.02.2007). Mladá, 21-ročná nevesta mala oblečené šaty od slovenskej módnej návrhárky Lýdie Eckhardt. Ženích, ktorý už má za sebou jedno manželstvo, si vybral tradičný čierny smoking.
Sobášiacim bol popradský dekan Anton Oparty, ženíchovým svedkom čestný občan Popradu, väčšinový vlastník tamojšieho AquaCity Jan Telenský. Na svadobnom obrade nechýbali ani synovia z prvého manželstva, 19-ročný Anton a 15-ročný Dávid.
Po obrade sa novomanželia s vyše polstovkou pozvaných hostí presunuli do hotela Amália v Novej Lesnej, kde na nich čakala slávnostná hostina. Svadobné menu s piatimi chodmi pripravil kuchár, pozvaný na túto príležitosť z Budapešti. Želaním ženícha bolo, aby sa k jedlám podávali slovenské archívne vína.
 

Vyberte región